Het reserveren van tickets en of abonnementen is momenteel on hold geplaatst door de recente corona maatregelen binnen  de cultuursector.

 

Bestel online tickets voor Toneelvereniging De Valk.
Op deze pagina kan u uw  e-tickets , losse kaarten of abonnementen, bestellen voor onze toneelproducties in de Magdalenazaal te Sint-Andries Brugge.

We doen er alles aan om je toneelavond aangenaam en veilig te laten verlopen.

Om alles coronaproof én gezellig te maken, kozen wij er dit jaar voor om de toeschouwers aan tafeltjes te laten plaatsnemen in plaats van op de tribune. Het aantal toeschouwers per voorstelling wordt ook heel bewust beperkt tot een honderdtal. Zo kunnen wij makkelijk per bubbel werken en kunnen we een ruime afstand tussen de bubbels garanderen.

Bestel je tickets per bubbel. Zoals in de horeca is het aantal personen per tafel beperkt tot vier personen. Een gezinsbubbel vormt hier een uitzondering op. Geef dit zo nodig aan bij je bestelling. Kom je alleen, dan zit je ook alleen aan een tafeltje.

Wat heb je nodig? 

– een kredietkaart (Visa, MasterCard, American Express, …)

– toegang tot online banking of Bancontact

Na de online betaling van je ticket/-s ontvang je een mail van Ticketgang met het/de bestelde ticket/-s als bijlage.

Het ticket/de tickets kan je afprinten of op je smartphone opslaan. De papieren of de digitale versie van je ticket/-s breng je mee. Enkel op vertoon van dit/deze ticket/-s krijg je toegang tot de gekozen voorstelling.

Om organisatorische redenen vragen we om je samen met de andere leden van je bubbel aan te bieden. Een onthaalmedewerker begeleidt je naar je plaats in de zaal.
 
Ook voor het verlaten van de zaal krijg je begeleiding.

Voor en tijdens de voorstelling is het dragen van een mondmasker verplicht. Ook bij toiletbezoek of andere verplaatsingen en bij het verlaten van de zaal moet je een mondmasker dragen.

Ben jij of is iemand van je bubbel minder mobiel, slechthorend, slechtziend of blind, meld dit dan via devalkbrugge@gmail.com.

Ook wanneer je problemen hebt met je bestelling kan je dit melden via hetzelfde mailadres. Vermeld altijd je naam en je telefoonnummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
 

Abonnement € 18

Losse tickets Op de Sofa:

Mailadres onthaal : devalkbrugge@gmail.com