Het reserveren van tickets en of abonnementen is momenteel on hold geplaatst door de recente corona maatregelen binnen  de cultuursector.

We hopen binnenkort meer duidelijkheid te kunnen verschaffen.

Bestel online tickets voor Toneelvereniging De Valk
Op deze pagina kan u uw e-tickets , losse kaarten of abonnementen, bestellen voor onze toneelproducties in de Magdalenazaal te Sint-Andries Brugge.

Dit jaar nemen jullie geen plaats op de tribune zoals gewoonlijk maar hebben wij, gezellig maar coronaproof, een tafeltje voorzien per bubbel.

De bestelling dient dus per bubbel van max. 4 personen te gebeuren. Indien u met meer dan 4 personen wenst te komen dan dient u op te plitsen in meerdere bubbels. Wenst u alleen te komen is dit een bubbel van 1.   

Eén persoon is altijd verantwoordelijk voor de bestelling.

Het enige wat je nodig hebt is:
• een kredietkaart (visa, mastercard, american express, …)
• of een gewone bankkaart en toegang tot online banking via bancontact of je bank
Na de online betaling van de gewenste tickets krijgt u een mail toegestuurd van “Ticketgang” met als bijlage de bestelde tickets. Deze tickets print je af of bewaar je op je smartphone en geldt als toegangsbewijs en dien je enkel nog te tonen bij het binnengaan van de zaal. 

Abonnement € 18

Losse tickets Ongezien & Ongehoord:

Als u mindervalide bent en tickets wenst te bestellen,neem dan zeker contact op met het onthaal.

Bij problemen met de bestelling of speciale wensen neem zeker contact op met het onthaal.Vermeld zeker ook uw naam en telefoonnummer. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Mailadres onthaal : devalkbrugge@gmail.com